top of page
Amar_edited.jpg

Amar (20) studeert politicologie aan de Universiteit van Amsterdam. Naast zijn studie staat Amar geregeld op het toneel met nationaal studententheater. 

Jakob.jpeg

JAKOB KOOLSCHIJN

Jakob (21 jaar) studeert Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen (ISW) aan de UvA. Naast kennis en ervaring op te doen in zijn studie is hij creatief bezig met maken van video’s. Zijn ambitie is om na zijn studie een zo veelzijdig mogelijk (programma)maker te worden in beeld en in tekst.

FullSizeRender kopie 2.jpg

LOTTE GEUKES

Lotte (21 jaar) sloot zich in 2018 aan bij het team. Momenteel is zij bezig met haar bachelor politicologie en minor geschiedenis aan de UvA. Lotte's interesse ligt bij de Nederlandse politiek en zij is altijd op zoek naar de maatschappelijke relevantie van persoonlijke verhalen.

FullSizeRender kopie 3.jpg

JOSIEN BEEKERS

Josien (21 jaar) is sinds 2018 teamlid bij ACT. Met haar studie Gezondheid en Levenswetenschappen aan de Vrije Universiteit is ze een vreemde, zeer enthousiaste eend in de bijt. Momenteel loopt Josien stage bij De Balie.

FullSizeRender (3).jpg

EVA VOOGT

Eva (21 jaar) is sinds 2018 redacteur en interviewer bij ACT. In 2019 ronde zij haar bachelor Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen (ISW) af en momenteel volgt zij een filosofie minor. Ze is geïnteresseerd in mensen en altijd op zoek naar nieuwe verhalen. Haar hart ligt bij schrijven.

OPRICHTERS EN ALUMNI

bottom of page